Sud dozvolio ovrhu nad Pivovarnom Laško

Bez autora
Apr 14 2010

Ljubljanski okružni sud donio je zaključak kojim vjerovniku NKBM (Nova Kreditna banka Maribor) dozvoljava ovrhu nad dužnikom, društvom Pivovarna Laško (PL), koji mu duguje 6,5 milijuna eura. PL je, naime, prije godinu dana založio 345.304 dionice Radenske za osiguranje kredita koji je društvo Center naložbe dobilo u NKBM-u. PL je najavio da će unutar zakonskog roka od 8 dana podnijeti na zaključak o ovrsi jer smatra kako postoje razlozi koji sprječavaju predloženu ovrhu. Postupak ostvarivanja ugovora o zalaganju nematerijaliziranih vrijednosnih papira navodno je pogrešno vođen, doznaje se iz izvora bliskih PL-u.

Sud dozvolio ovrhu nad Pivovarnom LaškoLjubljanski okružni sud donio je zaključak kojim vjerovniku NKBM (Nova Kreditna banka Maribor) dozvoljava ovrhu nad dužnikom, društvom Pivovarna Laško (PL), koji mu duguje 6,5 milijuna eura.

PL je, naime, prije godinu dana založio 345.304 dionice Radenske za osiguranje kredita koji je društvo Center naložbe dobilo u NKBM-u.

PL je najavio da će unutar zakonskog roka od 8 dana podnijeti na zaključak o ovrsi jer smatra kako postoje razlozi koji sprječavaju predloženu ovrhu. Postupak ostvarivanja ugovora o zalaganju nematerijaliziranih vrijednosnih papira navodno je pogrešno vođen, doznaje se iz izvora bliskih PL-u.
 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik